Kampanjupptakt

2012-01-17 20.30.23.jpg

Efter en jättebra kväll sitter jag återigen med funderingarna ”Varför aktiverar sig inte fler?” Det finns så sjukt mycket som är riktigt undermåligt och när de kommer till besparingar, nedskärningar etc är det ju VI, unga som drabbas. Varför sitter alla ni unga, hemma med era funderingar? Varför bor tusentals unga hemma mot sin vilja, för att det inte finns bostäder?  Varför tvingas vi ”bli ägda” som Sanne på kampanjupptakten så ’fint’ uttryckte det.

Herrgud..

På sätt och vis tycker jag också, tänk att vi ska behöva försvara rätten till saker som jag och i princip alla borde se som självklart. Usch jag blir arg. Blir du också det tycker jag att du ska gå med i Ung Vänster och förändra din framtid.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kampanjupptakt

  1. Thank you for providing this post. It is really essential for me.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *