”Ungdomsmottagningar borde få alla pengar i världen ju!”

Hej och hå!

Ikväll hade klubben kampanjupptakt, som vi skrivit om innan, om kampanjen Generation: Otrygg. Vi hade dukat upp med asmycket fika, drack tee och kaffe och lyssnade när Isabell Mixter och Kristin Olovsson snackade om kampanjen och hur man gör den lokal. Citatet i rubriken var något som Kristin tyckte när hon hyllade ungdomsmottagningar och ojjade sig över hur sjukt det är att dom bara får mindre och mindre resurser. Vi hade många erfarenheter av att vara generation otrygg och hur den påverkat oss. Allt från geografi böcker som fortfarande visar Sovjetunionen, läxläsningsföretag som kostar skjortan och ”vikariepooler” där du får åka kors och tvärs för att rycka in och jobba samma dag du blir uppringd.

Vi hade även planerat att måla en Fet banderoll med tema den nya kampanjen. Vi röstade fram en design vi gillade bäst, ställde i ordning allt, men blev hejdade av en over-head-apparat som hellre ville smälta än att samarbeta. Så banderollen fick vi ta en annan kväll när vi åtgärdat problemet. Tänk så tokigt det kan gå! Men kul hade vi!

Tror att det är dags även för västernorrland att ansluta sig till 2012-talet och fixa en projektor, och så bjuder vi på den här bilden. Haha!


 

 

 

Ta från de rika, ge till oss unga 


 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Ungdomsmottagningar borde få alla pengar i världen ju!”

  1. Denise skriver:

    Love the blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *